• Whisky.
• Whisky. Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Deze dame zoekt een rustig huis met baasje dat veel aait en knuffelt

Algemeen

GOUDA • Whisky is een heel lieve, gevoelige Kruising Siamees poesje van bijna 12 jaar. Ze is niet meer de gezondste en heeft daarom medicatie nodig en doet regelmatig een bezoekje aan de dierenarts.

Whisky kwam bij de opvang binnen omdat zij veel spuugde en ze ervoer veel stress in het huis waar ze woonde. Het was daar net iets te druk voor haar. Na een aantal onderzoeken kwam een diagnose: ze heeft last van een chronische darmontsteking en een verdikte alvleesklier. Hiervoor gebruikt zij medicijnen en eet ze speciaal dieetvoer. Het dieetvoer is een blijvertje, maar de medicatie kan hopelijk worden afgebouwd. Helemaal zeker is dat nog niet. Haar nieuwe eigenaar zal haar ook geregeld moeten wegen.

Tuttelen

Whiskey is heel zachtaardig en dol op knuffels. Een dametje dat houdt van tuttlelen. Ze wil een baasje dat lekker veel thuis is, zodat er veel geknuffeld kan worden. Ze zoekt een heel rustig huis, waar ze de enige kat is en waar geen andere dieren of kinderen zijn. Ze ligt graag lekker op schoot en kan dit heel lang volhouden. En niet te snel stoppen met aaien hoor, je moet hier verplicht lang mee doorgaan, anders krijg je commentaar in de vorm van een miauwtje. Ze houdt dus van veel aandacht en van kletsen. Ze is graag thuis, dus een afgezet balkon is voor Whisky voldoende.

q www.ikzoekbaas.dierenbescherming.nl