Nieuw: scootmobielclub in Gouda

gouda • Toeren door het Groene Hart en tussendoor een kopje koffie of thee: het kan binnenkort. Eind vorig jaar is de ScootmobielClub Gouda opgericht. Dit voorjaar zal de club starten met haar eerste toertocht door het Groene Hart. Scootmobielrijders kunnen eens per maand hieraan deelnemen aan een rit. 

SCG maakt zich niet alleen sterk voor gezamenlijke toertochten, ook heeft zij als doel een verbindende rol te spelen bij scootmobieltrainingen in samenwerking met Gemeente Gouda en Veilig Verkeer Nederland. Verder zal SCG in samenwerking met Goudse bedrijven een mobiele oefentuin realiseren voor berijders van scootmobielen, rolstoelen en rollators om routine op te kunnen doen in handelingen om verschillende ondergronden en obstakels de baas te kunnen zijn.

Bijeenkomst

Op donderdag 16 en vrijdag 17 februari staan er drie voorlichtingsbijeenkomsten gepland. SCG zal tijdens deze bijeenkomsten zichzelf en haar plannen aan de Goudse scootmobielrijders voorstellen. Op donderdag 16 februari van 10.30 tot 11.30 uur in Buurtcentrum de Walvis (Walvisstraat 1 Gouda). Op donderdag 16 februari van 16.00 tot 17.00 uur in Buurtcentrum van Noord (Lekkenburg 1 Gouda) en op vrijdag 17 februari van 13.00 tot 14.00 uur in Buurtcentrum Nelson Mandela (Bernadottelaan 79, Gouda).

Aanmelden kan via het contactformulier op de website

q  www.scootmobielclubgouda.nl