Jodan Boys wint opnieuw

gouda • Jodan Boys nam drie punten mee uit Amsterdam. De Goude vierde divisionist behaalde een prima 1-3 overwinning op ASV De Dijk. Het enige smetje op de wedstrijd was dat er veel kansen werden gemist. Jodan Boys trainde vorige week met een lekker gevoel. De 1-0 overwinning tegen ODIN'59 voelde als een opluchting. Eindelijk weer eens winst voor eigen publiek. Daarom werd met veel elan naar het duel met De Dijk toegewerkt. Ondanks dat het centrale duo Dirk Pieter Rietveld en Roald Heerkens ontbrak, bleven de Gouwenaars eenvoudig op de been. Hun vervangers Joey Vergunst en Michel Verkaik controleerden het duel. De bezoekers kwamen voor rust op 0-2 via Bradley el Idrissi en Fahim Musaui, die later werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. In de tweede helft scoorde Rick Wils nummer 3. Jodan Boys werd zaterdag opnieuw gesteund door trouwe supporters die door weer en wind hun ploeg achterna reizen. Jodan Boys 8 kwam met de trein om het team aan te moedigen.