'Nederland in beroering'

gouda • In Driestar Educatief aan de Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda wordt donderdagavond 9 februari een bijeenkomst gehouden rond het thema: 'Nederland in beroering - christen zijn in deze tijd'.

"Deze avond staat in het teken van verschillende onderwerpen die ons land raken", geeft initiatiefnemer Eelco Slingerland aan. "Wat grote gevolgen kan hebben als we nu de verkeerde beslissingen nemen. Persoonlijk, maar ook in de politiek."
Er zijn een drietal sprekers uitgenodigd. Lauren van der Tang van Bijbelsberaad M?V over 'Genderisme', Kees van Helden van Kies Leven over 'Beslissing met grote gevolgen' en melkveehouder Floor de Jong uit Bergambacht over 'Is er nog toekomst voor onze landbouw?'

Aan het einde van de avond is er gelegenheid om nog vragen te stellen aan de sprekers. Dr. G. van Zanden, predikant in de Hervormde gemeente (PKN) van Katwijk, verzorgt de opening en sluiting. Hij houdt een korte overdenking over 'christen zijn in deze tijd'.

Het programma begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Gratis aanmelden voor deze avond is mogelijk op www.nederlandinberoering.nl