• Boaz.
• Boaz. Foto: Wouter Bruijning

Ruim erf, sterke baas en goed penioen gezocht

Algemeen

GOUDA • Voor Boaz, een grote herderkruising, van 10 jaar zoeken zijn verzorgers bij de opvang een goed pensioen. Op wat vetbultjes, tandsteen en staar na, is hij gezond verklaard door onze dierenarts. ‘Voor het mooie mag hij een paar pondjes afvallen, qua kracht zal dat niet veel uithalen, maar voor zijn gewrichten wel veel fijner,’ laten zijn verzorgers weten.

Voorheen kon hij goed overweg met andere honden buiten op straat. Hier in de kennel lijkt dit iets verslechterd en valt hij soms uit. Vaak zien wij echter dat weer hersteld zodra zijn gesetteld zijn in hun eigen huisje. Katten is hij niet gewend. Boaz is zelfstandig en zelfverzekerd en gewend zijn eigen ding te doen. Dus heel de dag met hem in de weer zijn dat hoeft zeker niet. 

Rustig opbouwen

Boaz wordt niet geplaatst in een huishouden met kleine kinderen. Zijn staar, zijn kracht en zijn geschiedenis maken hem hiervoor minder geschikt. Af en toe alleen thuis blijven, is voor Boaz geen probleem. Wel zal dit bij de nieuwe eigenaar weer rustig opgebouwd moeten worden. 

Wie kan een goed pensioen regelen voor Boaz? Geïnteresseerden kunnen contact opnemen om een kennismaking met deze leukerd in te plannen.

Kijk hier voor alle informatie over Boaz of voor het maken van een afspraak.