3 en 4 juni de Goudse Hofstedendagen

gouda • Voor in de agenda: op 3 en 4 juni 2023vind de 44ste editie van de Goudse Hofstedendagen plaats. Bewoners en organisaties openen huizen en bieden een kijkje in hun pand, op veel erven worden bruisende activiteiten georganiseerd. Tijdens het bezoek aan dit vrij toegankelijke evenement kan iedereen kennismaken met de diversiteit en vele uiteenlopende facetten van één van de weinige veenlinten in een stad: een prachtige landelijke weg met oude boerderijen naar het centrum van de stad. 

Ideeën

Voor de invulling van het programma is de kinderboerderij nog op zoek naar creatieve en vernieuwende ideeën. Ideeën kunnen worden gestuurd via de mail, maar ook kunnen mensen aanschuiven tijdens een overleg of een afspraak maken. Ook geïnteresseerden die mee willen helpen met de organisatie, zijn welkom. De organisatie is benieuwd naar hoe mensen denken over de Hofstedendagen. Via de website kan er een enquête worden ingevuld.

Bestuursleden gezocht

De stichting is nog op zoek naar enthousiaste bestuursleden die de handen uit de mouwen willen steken voor, tijdens of na de Hofstedendagen. 

Het evenement is te bezoeken op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur en vindt plaats langs de historische Bloemendaalseweg. Meer informatie via de website of goudse.hofstedendagen@gmail.com

q  www.goudsehofstedendagen.nl