Afbeelding
Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Enthousiaste Carlo zoekt baasje met tijd en aandacht

Algemeen

gouda • Voor Carlo waren de afgelopen maanden waren nogal bewogen. Van het ene huisje naar het andere gehopt. En tot slot met zijn hele hebben en houden aan de dierenambulance gegeven; met de melding dat hij was gevonden. Doordat Carlo gechipt was hebben zijn verzorgers een deel van zijn verleden door kunnen nemen met één van zijn oud eigenaren. 

Carlo is in het verleden geopereerd is aan zijn achterpoten en nu door het leven gaat met een ijzer plaatje en/of schroefjes in zijn achterpoot. Deze mogen levenslang blijven zitten en heeft hij geen last van. Wel loopt Carlo zo af en toe kreupel/stijf. Sinds kort is gestart met pijnstilling om te kijken of dit voor Carlo verlichting geeft. Misschien heeft hij dit levenslang nodig. Carlo is door de dierenarts nagekeken en gezond verklaard. 

Als Carlo buiten andere honden ziet dan wil hij wel eens even staren, maar is goed mee te nemen. Maar het is vooralsnog geen gezellige losloper. Een paar uurtjes alleen thuis zijn is geen probleem. Maar Carlo verdient nu wel een huis waar meer dan genoeg tijd en aandacht voor hem is. Hij dol op snuffelspelletjes. Een huisje waar al andere dieren aanwezig zijn zal voor hem niet geschikt zijn. Met kinderen heeft hij geen problemen, alleen zal er wel rekening gehouden moeten worden met zijn enthousiasme.

Wie Carlo in het echt wil ontmoeten, kan een afspraak maken via gouda@dierenbescherming.nl. Daarvoor moet een vragenlijst worden ingevuld, die te vinden is op de website.

Voor meer informatie over Carlo en om een afspraak te maken, klik hier.