Familieworkshop Paper Transfer in de kerstvakantie

gouda • In de kerstvakantie wordt in Museum Gouda de workshop Paper Transfer gegeven, geschikt voor het hele gezin. De workshop is in het kader van de tentoonstelling My Dear Swallows en wordt geleid door kunstenaar Dace Sietina. 

Deelnemers gaan aan de slag met de paper-transfer-techniek, zelf zwaluwen op papier zetten en een nest voor ze maken. Ook wordt gesproken over 'wat thuis een thuis maakt'. Kunstenaar Dace Satre Sietina leidt de workshop, zij maakte deze zomer samen met Oekraïense nieuwkomers ‘My Dear Swallows’, wat in krachtige symboliek het verleden, heden en de toekomst van hun thuisland verbeeldt. De workshop is bedoeld voor families, dus ouders met kinderen, die samen kunnen werken aan hun eigen paper-transfer kunstwerk.

De workshop worden gegeven op 29 december, 4 en 5 januari van 11.00 tot 12.30 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. De kosten zijn 5 euro per persoon. Aanmelden en betalen via www.museumgouda.nl.


Filmavond: 'A Star is Born'

haastrecht • In Theater Concordia in Haastrecht draait donderdag 29 december om 20.00 uur de film ‘A Star is Born'. De film vertelt het verhaal van Jackson Maine, een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 9 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.


Nieuwjaars-                bijeenkomst

haastrecht • Het bestuur van Theater Concordia in Haastrecht en de beheerders van het Grand Café willen graag het nieuwe jaar inluiden met alle vrijwilligers van Concordia en Haastrechtenaren. Daartoe is er een nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 8 januari vanaf 15.00 uur in het Grand Café Concordia. De middag wordt opgeluisterd door de band Drie Vierkante Meter.