Sporten in de vakantie: voor jong en oud

gouda •  SPORT•GOUDA heeft tijdens de kerstvakantie een gevarieerd beweegprogramma. Tijdens de kerstvakantie hoeft de Goudse jeugd dus niet stil te zitten. Van 26 december t/m 6 januari worden verschillende activiteiten aangeboden, opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

In het Groenhovenbad geldt tijdens de twee weken kerstvakantie een aangepast openingstijdenrooster, waardoor men op meerdere dagen recreatief kan komen zwemmen. Op woensdag 28 december is er een Waterspektakel. Het jaar wordt op vrijdag 30 december afgesloten met een Oudejaarsdisco. Dan begint op maandag 2 januari het jaar met een nieuwjaarsduik. Woensdag 4 januari is er opnieuw een gezellig waterspektakel en tot slot is er op vrijdag het populaire Floating Filmfestival. Voor de activiteiten in het Groenhovenbad hoeft er niet te worden ingeschreven.

Luchtkussens en toernooien 

Ook bij Sportcemtrum de Mammoet zijn activiteiten, waaronder een wintereditie van het Luchtkussenfestival. Deze dag worden tientallen luchtkussens verspreid over twee zalen. Daarvoor moeten tickets worden gekocht via de website. Tijdens de vakantie worden er ook verschillende toernooien georganiseerd voor de jeugd boven de 12 jaar.
Tijdens Sport & Autisme activiteiten (6 t/m 15 jaar) op woensdag 4 januari wordt in kleine groepjes aan de slag gegaan met verschillende sport- en spelonderdelen. De Sport & Autisme activiteit vindt plaats in de Dick van Dijkhal. Inschrijven is verplicht en kan via de website. Kijk voor het volledige programma op de website.

q www.sportpuntgouda.nl