Wintertriatlon Langlaufvereniging Gouda

gouda • Langlaufvereniging Gouda organiseert dit jaar weer de wintertriatlon op zaterdag 17 december. Een wedstrijd die bestaat uit hardlopen, mountainbiken en langlaufen op onze kunststofbaan. De wedstrijd kent een korte en een lange versie. 

Daarnaast kunnen ook teams van 2 of 3 personen de afstanden afleggen. Doe dus vooral ook mee als team! Je moet wel in ieder geval één keer op de ski’s bij ons geoefend hebben. De start van de wedstrijd is bij De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad. De wedstrijd start om 12.00 uur. Deelname kost € 17,50 per persoon of € 32,50 per team.

q  www.langlauf.nl


Succesvolle samenwerking sv DONK en hoofdtrainer niet verlengd

gouda • Volgend seizoen zal de succesvolle samenwerking tussen Sv DONK en de hoofdtrainer Pieter van Zoest geen 6e seizoen krijgen. Er is in goed overleg besloten om niet te verlengen. Van Zoest heeft de afgelopen jaren op een goede manier gewerkt met de selectie. Sv DONK en de hoofdtrainer vonden het echter beter om allebei hun horizon na dit seizoen te verbreden. Voor de spelersgroep is het goed om na 5 jaar ook met een andere trainer en aanpak in aanraking te komen. Voor vakman Pieter van Zoest wacht ongetwijfeld een mooie andere club.