Afbeelding

Jodan Boys VR1 doet goede zaken

gouda • De thuiswedstrijd van Jodan Boys Vrouwen 1 tegen CSW Vrouwen 1 uit Wilnis stond op zaterdag 19 november op het programma. Jodan Boys was er klaar voor om te strijden en de tegenstander de wil op te leggen.

Er werd goed begonnen door fel in de duels te spelen en de bal snel rond te laten gaan. De score werd uiteindelijk geopend met een mooi kopdoelpunt via een corner van Renate door centrale verdedigster Rebekka de Jong in de 14e minuut. Jodan Boys had in de eerste helft de broek aan en liet CSW achter de bal aanlopen. Jodan Boys ging uiteindelijk met 4-0 voorsprong de rust in.

De 2e helft was het niveau een stuk lager. Het baltempo was te laag, er was onnodig balverlies en slordig aan de bal. Zonder gevaarlijk te worden wist CSW snel op 4-1 te komen na een ongelukkige fout van Jodan Boys. Jodan Boys herstelde zich snel en in de 52e minuut kwam Noa van de Woestijne in balbezit aan de linkerkant van het strafschopgebied. Met een heerlijk schot in de rechterbovenhoek verschalkte zij de keepster van CSW. De doelpunten volgden elkaar even snel op. De wedstrijd eindigde met 7-2.

Al met al een duidelijke overwinning met wederom veel doelpunten. Volgende week staat de topper tegen concurrent WV-HEDW Vrouwen 1 op het programma. Dit duel begint om 11.45 op Sportpark Oosterwei.