RTV Gouwestad: Sport op zaterdag

gouda • Sinds het voetbalseizoen 2022-2023 zijn er in de Goudse regio vrijwel geen voetbalverenigingen meer die met hun standaardteam op de zondagmiddag voetballen. De uittocht is al een aantal jaren aan de gang, maar dit seizoen moeten ook de supporters van Olympia, DONK, ONA, RVC ’33 en ESTO voortaan hun zaterdagmiddag vrijhouden om hun favorieten aan te moedigen.

Zaterdagmiddag

Bovenstaande heeft ook gevolgen voor de sportverslaggeving van RTV Gouwestad.De verslaggeving is nu helemaal geconcentreerd op de zaterdagmiddag. Het programma Sport op Zaterdag, een samenwerking tussen RTV Gouwestad, BR 6 en Midland FM, heeft extra zendtijd gekregen en is nu te horen van 14.00 – 18.00 uur. 

Live verslag

Wekelijks doen enthousiaste reporters live verslag van zo’n 5 voetbalwedstrijden van clubs uit Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug en Oudewater. Van 17.00 – 18.00 uur zijn er nabeschouwingen van wedstrijden die niet live zijn gevolgd en worden alle uitslagen en standen op een rijtje gezet.
Hoewel voetbal de hoofdmoot is van het sportprogramma wordt er ook aandacht besteed aan andere sporten.

Sport op Zaterdag is te beluisteren via Gouwestad Radio, BR6 en Midland FM. 106.2 FM (Gouda e.o.), 107.8 FM (Bodegraven e.o.), 107.5 FM (Oudewater e.o.), via DAB+ en de livestream.

q www.gouwestad.nl/index.php/sport-op-zaterdag