• V.l.n.r Wethouder Thierry van Vugt, Theo Krins (Voorzitter SBG) en Jacques Cornelissen (Centrummanager Gouda)
• V.l.n.r Wethouder Thierry van Vugt, Theo Krins (Voorzitter SBG) en Jacques Cornelissen (Centrummanager Gouda) Foto: Hermen Buurman

Nieuw magazine over Gouda

gouda •  De eerste editie van het nieuwe lifestyle magazine voor Gouda en omstreken: GO! Het magazine verscheen op woensdag 16 november. Het magazine is ontwikkeld door Kontakt Mediapartners en is gratis op te halen bij diverse afhaalpunten in de stad.

Een magazine voor Gouwenaars en mensen die zich verbonden voelen met de stad, die geïnteresseerd zijn in lifestyle, fashion, wonen en uitgaan, maar ook mooie persoonlijke reportages met inhoud willen lezen. Ze willen verhalen uit hun eigen regio en herkennen zich in de allure van de stad Gouda.

Alles wat in en om Gouda speelt

Het magazine bestaat uit 64 pagina’s, gevuld met alles wat er in en om Gouda speelt op het gebied van lifestyle, eten, uitgaan en nog veel meer. Ook kunnen lezers op vertoon van het magazine profiteren van een aantal leuke aanbiedingen bij diverse Goudse ondernemers.

Lancering

Het eerste exemplaar werd officieel gepresenteerd aan wethouder Thierry van Vugt. Hierbij aanwezig zijn ook de kersverse centrummanager Jacq Cornelissen en Theo Krins, voorzitter van de Stichting Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG). De lancering van het magazine wordt op een sportieve wijze ondersteund door Bezorging Zonder Zorgen.

q  www.gogouda.nl