Bijeenkomst niet aangeboren hersenletsel

gouda • Gedeelde Zorg organiseert in samenwerking met Hersenletsel.nl op weer een informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Deze bijeenkomst is voor mensen die recent of langer geleden hersenletsel opliepen. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. Het thema is ‘Hersenletsel krijg je niet alleen’. Medewerkers van Palet Welzijn, komen wat vertellen over de mantelzorgondersteuning en in balans blijven als mantelzorger. Er zijn ook ervaringsdeskundigen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Vijfde Huis, Jac. P. Thijsselaan 45 in Gouda. Er zijn hier geen kosten aan verbonden. Het is dinsdag 13 december om 16.00-17.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via 0182-505534 of gm-gedeeldezorg@ghz.nl


OBS Het Groene Eiland wint challenge

gouda • De school doet mee aan het project Textiel eruit, Groen erin. Door textiel in te zamelen sparen zij punten die worden ingewisseld voor vergroening. Ook kunnen zij meedoen met challenges. Deze hebben zij in oktober gewonnen. Zij wonnen een insectenhotel.