Eerste Krimpener- waardse bridgedrive

krimpenerwaard • De bridgeclubs uit Bergambacht, Schoonhoven en Berkenwoude hebben de koppen bij elkaar gestoken en van daaruit is de overkoepelende Bridge Federatie Krimpenerwaard ontstaan. Nu de oprichtingsperikelen achter de rug zijn begint de federatie haar vleugels uit te slaan met als resultaat een eerste gezamenlijke bridgedrive in de Krimpenerwaard. De inschrijving is vrij voor alle bridgers. Deze bridgedrive vindt plaats op vrijdag 9 december in De Zwaan in Berkenwoude. De inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur wordt er gebridged. Kosten: 10 euro p.p. Aanmelden: bridgefederatiekrimpenerwaard@gmail.com.


Hobbymarkt

reeuwijk-brug • Het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug (Van Staverenstraat 39) opent zaterdag 19 november van 11.00 tot 14.30 uur de deuren voor een hobbymarkt. Twintig hobbyisten tonen hier hun uiteenlopende creatieve resultaten.


Tekenen en kleuren

gouda • Op 17, 18 en 19 november staan Terre des Hommes Gouda en Amnesty Gouda stil bij De Dag van de Rechten van het Kind. In de winkel van Terre des Hommes aan de Lange Groenendaal 55 in Gouda mogen kinderen een tekening maken voor een kind of een kleurplaat inkleuren. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. De mooiste tekening en kleurplaat krijgen een prijs. Op 25 november is in de winkel de prijsuitreiking voor de mooiste tekening en kleurplaat.