• Het interieur van QoQo Massage Clinics Gouda.
• Het interieur van QoQo Massage Clinics Gouda. Foto: Aangeleverd

Ontspannen en in balans met QoQo

gouda • Voor échte ontspanning ben je bij QoQo Massage Clinics Gouda op de goede plek. In de Kliniek aan de Kleiweg staan professionele masseurs voor je klaar. Een massage voor je ontspanning, omdat je veel sport, zwanger bent of van je cellulitis af wilt: het kan allemaal. Ook cupping therapie is onderdeel van de behandelingen.

“We zijn blij dat we hier in Gouda mogen bouwen aan de toekomst,” zegt Robert Reijnders, Business Development Manager van QoQo Massage Clinics. “Bij ons is iedereen welkom, we hebben geen politieke of geloofsvoorkeur en zijn een afspiegeling van de Goudse bevolking.”

Evenwichtige levensstijl

QoQo Massage Clinics is in bloei: vanaf januari breidt het aantal behandelingen uit. “Daarvoor werken wij samen met onder andere ademhalingscoaches, yogadocenten, huisartsen en fysiotherapeuten, “ legt Reijnders uit. Vanaf januari starten bijvoorbeeld ademhalingssessies, kruidenbehandelingen, yogalessen en voedingsseminars. 

“Ook bieden we vanaf januari voedingssupplementen aan, die we heel nauwkeurig en in goede samenwerking hebben uitgezocht,” zegt Reijnders. “We richten ons daarmee op preventieve zorg en een gezonde levensstijl.”

Altijd welkom 

Wil je ontspannen en in balans de wintermaanden doorkomen? Breng dan eens een bezoek aan de vestiging in Gouda. QoQo biedt ook verschillende soorten cadeaubonnen aan, waaronder een speciaal voor de kerst. Ook leuk om te combineren met een bezoek aan Barista Café Gouda, tegenover QoQo Massage Clinics.

Nieuw talent

QoQo is altijd op zoek naar nieuw talent om het vak van masseren te leren. "Dat is in mijn ogen echte een ambacht. Je kan in een massagestoel gaan zitten, maar iedereen heeft liever een goede masseur," zegt Reijnders. "Ook zijn we op zoek naar goede lokale samenwerkingen, om ons aanbod uit te breiden en blijven ontwikkelen. Wie zich daarin herkent is altijd welkom voor een kennismakingsgesprek."

q  www.qoqomassageclinics.nl