Politie zoekt getuigen mishandeling Stolwijk

stolwijk • Naar aanleiding van een mishandeling die in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september plaatsvond in Stolwijk, is de politie op zoek naar een aantal specifieke getuigen. 

De politie is op zoek naar personen die op zondag 25 september tussen 0.16 en 0.30 uur in bus 497 van Gouda naar Schoonhoven zaten. De politie zoekt twee meiden die bij bushalte Gouda station opstapten. Ze kochten een kaartje naar Schoonhoven en gingen achter in de bus zitten. Daarnaast wordt er gezocht naar een groepje van vier personen, drie meiden en een jongen, dat instapte bij bushalte Gouda Centrum. Zij checkten in met een anonieme OV-chipkaart. Zij gingen in het midden van de bus zitten en stapten uit in Bergambacht, Ammerstol of Schoonhoven.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 (vragen naar districtsrecherche Gouda).


Maandelijks Open Huis Steunpunt Midden Holland 

gouda • Steunpunt Midden Holland organiseert vanaf 5 november elke eerste zaterdag van de maand Open Huis. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 13.00. Daar zijn vrijwilligers aanwezig om bezoekers te informeren over Ondersteuning Thuis, verblijf in een van de hospices en vrijwilligerswerk bij Steunpunt Midden Holland. Daarnaast is er een expositie te bekijken. In het najaar 2022 exposeert Tineke Mocking. Bij verkoop van een kunstwerk gaat een deel van de opbrengst naar Steunpunt Midden Holland. Het Open Huis is in het atelier achter het Hospice, aan de Ridder van Catsweg 67.


Winkeltje buiten is weer geopend

gouda • Het Winkeltje buiten is zaterdag 29 oktober open. De Plutasjes hangen vrolijk te wapperen in de bomen. Ook zijn er warme sjaals, gehaakte slofjes, omslagdoeken en warme poncho's van alpaca- en schapenwol. Nieuw zijn poppenkleertjes, pluzakjes en allerlei kerstartikelen. De producten zijn, waar mogelijk, van lokaal en/of hergebruikt materiaal. Het Winkeltje Buiten is aan de Mercatorsingel 10 en open tussen 11.00 en 16.00 uur.