Een bezoeker van De Goudse Hofsteden.
Een bezoeker van De Goudse Hofsteden. Foto: pr

Tijdens de herfstvakantie is er genoeg te doen op kinderboerderij

Algemeen

GOUDA • Tijdens de herfstvakantie zijn er volop activiteiten op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedere dag is de kinderboerderij geopend van 10.00 tot 16.30 uur. 

Donderdag
Donderdag 27 oktober is er een dierenochtend voor dierenvriendjes. Op deze ochtend (10.30-12.45 uur) kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk of limonade. ‘s middags, van 13.00 tot 15.00 uur, is er een workshop waarbij er met foamklei figuren/dieren van verschillende materialen worden versierd.

Vrijdag
Vrijdag 28 oktober tussen 10.30 en 13.00 uur kunnen kinderen aan de slag met bijenwas. De kinderen versieren met gekleurde blokjes was, die ze verwarmen met een klein strijkijzertje, een afbeelding van een paddenstoel, herfstblad, egel, uil, pompoen of ander herfstfiguur. Alle kinderen kunnen iets unieks maken, geen afbeelding wordt hetzelfde.

Aanmelden voor de activiteiten kan tot een dag van te voren via www.kinderboerderijgouda.nl. Hier staat ook meer informatie over de activiteiten en de bijbehorende bijdrages. 

Op alle dagen kan er in de Deel tussen 10.00 en 16.00 uur ook zelfstandig geknutseld worden. Tussen de middag kunnen kinderen blijven lunchen op de kinderboerderij.

Kijk voor meer informatie hier