• Deelnemers ontdekken hun talent.
• Deelnemers ontdekken hun talent. Foto: RMT Midden Holland

'Ontdek je Talent-Dagen' slaan aan

regio • Ook de tweede editie van de ‘Ontdek je Talent-dagen’ was een succes. Ruim tachtig deelnemers uit de regio Midden-Holland werden op de rode loper ontvangen in het Huis van de Stad in Gouda. 

Projectleider Maya van Es: “We inspireren bezoekers op een interactieve en luchtige manier. Deelnemers ontdekken hun talenten via een beroepentest, een kernwaardenspel en cv-check. Ze bekijken een werkomgeving met een VR-bril. Tijdens de workshop ‘Hoe presenteer ik mezelf’ is er aandacht voor de manier van presenteren. Er is een rek met representatieve kleding. Ook wordt een profielfoto gemaakt voor de cv. Zo is het plaatje compleet.”

Bezoeker Jacqueline (35) uit de gemeente Krimpenerwaard,: "Vandaag valt alles op zijn plek. Door de workshop ben ik anders naar mezelf gaan kijken. We gaven elkaar complimenten. Ik heb een beroepentest gedaan. Daarom weet ik nu bijna zeker dat de zorg bij mij past. Ik heb zin in de volgende stap door deel te nemen aan een leerwerktraject in de zorg.”

Mensen met een vraag over hun werk, loopbaan of opleiding zijn welkom bij het Werkcafé Midden-Holland. Dit vindt elke dinsdagochtend plaats in het Huis van de Stad in Gouda en elke dinsdagmiddag in een omliggende gemeente.

q  www.werkcafemiddenholland.nl