• Aan de slag met theater en kunst.
• Aan de slag met theater en kunst. Foto: aangeleverd

Middag vol theater, avontuur én film

gouda • Het Jeugdtheaterhuis heeft in samenwerking met Filmhuis Gouda - in het kader van het Cinekid Festival - een uitje voor de herfstvakantie voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Op woensdag 26 oktober kunnen zij aan de slag met theater en kunst in de Theaterwereld en daarna naar de film ‘Robotbroer’ in het Filmhuis. Het thema van de middag is dan ook: Robot robot robot!

Vanaf 12.30 uur is de Theaterwereld van het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij open. Daar onderzoeken de kinderen onder begeleiding van de enthousiaste docent het verschil tussen een robot en een mens – kan jij eigenlijk een robot worden? Of ben je daar teveel mens voor? Er wordt toneelgespeeld, gefilosofeerd en tijdgereisd. Daarna bezoekt de groep in het Filmhuis ‘Robotbroer’: een sciencefiction-film over vriendschap, jaloezie en wat technologie voor mensen betekent. 

De Theaterwereld van woensdag 26 oktober: een middag vol theater, avontuur én film voor 15 euro. Iedereen van 7 tot en met 12 jaar is welkom.

De Theaterwereld is een plek waar kinderen aan de slag gaan met theater, film, beeld, muziek en meer. Elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties open van 12.30 tot 17.30 uur. Iedere keer een ander thema. 

Kaartjes zijn te koop op www.jeugdtheaterhuisgouda.nl