Gouds Sportcongres daagt 'zitters' uit

gouda • SPORT•PUNT Gouda roept stadgenoten op om het Gouds Sportcongres opnieuw te ontdekken. Het staat tijdens de Nationale Sportweek - op woensdagavond 21 september - bol van aantrekkelijke activiteiten voor Goudse sport- en beweegaanbieders.

Na een gezamenlijke start zijn er diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen rondom bewegen en leefstijl. De pijlers vanuit het Gouds Sportakkoord en het Preventieakkoord staan hierbij centraal. Meedoen is gratis en inschrijven kan via de website van SPORT•GOUDA.

Vereniging van de toekomst

Het programma van het Gouds Sportcongres telt vijf onderdelen: Athletic Skills Model - Vaardig in bewegen, Inclusief Sporten - Iedereen welkom?, Trainersbegeleiding middels de 4 inzichten en Clubkadercoach methode, De Gezonde Sportomgeving en als laatste De Vereniging van de Toekomst.

Aanmelden

Benieuwd welke workshops interessant zijn voor jou? Kijk op de website van SPORT•GOUDA voor uitgebreide informatie over de tijden, locaties, onderwerpen en inschrijfmogelijkheden. Iedere Gouwenaar die zich verbonden voelt met het onderwerp mag zich inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per workshop. Deelname is gratis, dus die drempel is op voorhand weggenomen. Ook het programma van 21 september is op deze website te vinden. 

q www.sportpuntgouda.nl