Queen komt tot leven in Concordia.
Queen komt tot leven in Concordia. Foto: W. Rutten

Queen herleeft in Theater Concordia

Algemeen

HAASTRECHT • Queen Must Go On komt zaterdag 17 september naar Haastrecht voor een onvergetelijk concert op het Concordiaplein. Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden.

Ze zijn de winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waardoor ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute - In Concert’. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik. Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums) leggen een vette basis neer waardoor je op geen enkel mogelijke manier stil kan zitten.

Kaarten bestellen doe je hier.