Tuincentrum Van der Spek pakt uit

zevenhuizen • Ook dit jaar heeft Voordeeltuincentrum Van der Spek een aantal grote plantenbeurzen opgekocht. Maar dit najaar kwamen er veel meer beursplanten dan ooit.

Doordat Van der Spek complete beurzen opkoopt is het nu extra voordelig geprijsd: tot wel 50 procent korting op de adviesprijzen. Dat Van der Spek plantenbeurzen opkoopt is in de regio wel bekend, maar dit jaar kocht het voordeeltuincentrum niet alleen de complete beurs van Plant Collect op, maar ook heel veel stands van GROEN-Direkt, de plantenbeurs van Stolwijk en de beurs van Green Solutions. "Zoveel als dit jaar hebben we nog nooit gehad", vertelt eigenaar Martien van der Spek. "Er waren nu wel 14 vrachtwagens nodig om alle beurshandel naar ons toe te krijgen. Maar het resultaat mag er zijn: het aanbod tuin- en kamerplanten zoals wij nu hebben staan vindt u nergens anders."
Uw korting loopt op tot wel 50 procent korting op de adviesprijzen. Op de eerdergenoemde (internationale) beurzen worden de monsterplanten getoond voor het komende seizoen. Het is dan ook echt actuele handel van topkwaliteit, waaronder veel bijzondere soorten. Plant Collect pakte dit jaar heel groot uit met (groene) kamerplanten, waaronder heel veel grote exemplaren. Green Solutions organiseerde een beurs voor Engelse tuincentra. Op deze beurs stond een schitterend assortiment uit heel Europa. Naast planten en bomen uit Nederland, België en Duitsland, stond er dit jaar een uniek assortiment mediterrane planten uit Spanje en Italië. Dit is echt een geweldige aanvulling op de andere beurzen. Zorg dat u erbij bent. Heeft u nog geen pot om al deze mooie planten in te poten? Maakt u zich geen zorgen, want ook daar heeft Van der Spek aan gedacht. U kunt tijdelijk gebruik maken van de stapelkorting op de tuinpotten. Klinkt goed!