Fietsen tegen Alzheimer, dat doe jij toch ook?
Fietsen tegen Alzheimer, dat doe jij toch ook? Foto: PR

Fiets voor Reehorst of Vijverhof

Algemeen

GOUDA • Heb jij je al aangemeld voor We Bike 4 Alzheimer op 24 september, Burendag?

Tijdens deze benefiet(s)actie rij jij een schitterende route langs De Reehorst en Vijverhof. Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. Kijk op de website voor alle informatie en sponsor De Reehorst, Vijverhof of Thuiszorg. Ieder centrum en onderdeel spaart voor een doel ter bevordering van de leefomgeving of het welzijn van de cliënten.

De Reehorst spaart voor een thematafel voor elke afdeling, namelijk Ravensberg, Sloene en Vogelenzang, met decoratiemateriaal voor de seizoenen en feestdagen. Vijverhof spaart voor een nieuwe geluidsinstallatie voor de Fonteinzaal. Thuiszorg spaart voor de Raizer II, een mobiele hefstoel waarmee iemand die is gevallen gemakkelijk van de grond kan worden opgetild. Deelname kost 15 euro per persoon. Dit bedrag is bestemd voor het doel dat jij via het inschrijfformulier op de website kiest.

Meld je aan

Meld je aan en fiets solo, samen met familie en/of vrienden of via een interessant sponsorpakket met collega’s in een bedrijventeam mee. Op de dag zelf vinden er onderweg, bij de stempelposten, allerlei leuke activiteiten plaats en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.