Bij Groencentrum Sonneveld voelt je tuin zich thuis.
Bij Groencentrum Sonneveld voelt je tuin zich thuis. Foto: PR

Sonneveld blijft verrassen in groen

boskoop • Deze week hebben de groeninkopers van Groencentrum Sonneveld weer een grote internationale plantenbeurs opgekocht. Planten die weer, net als de afgelopen twee keer, voor 50 procent verkocht gaan worden.

Vrachtwagens vol met ook bijzondere planten, die je nu koopt voor handelsprijzen. Mooie actie! Zo vul je voor weinig geld je tuin of potten. "Het begint een traditie met een groot succes te worden", aldus Erwin, de bedrijfsleider. Groencentrum Sonneveld heeft altijd mooie acties op het gebied van planten, dit is vooral mogelijk doordat Kees en Erwin al het groen zelf inkopen op de klok of rechtstreeks bij de kweker. Verser kan het niet. Dit geldt ook voor de verse bloemen.

Service en vakmanschap

Groencentrum Sonneveld Boskoop is al 20 jaar een begrip aan de Zijde in Boskoop. Pa en Kees Sonneveld zijn zo’n 40 jaar geleden gestart met verschillende bloemenzaken in Zoetermeer en nu zijn ze ook niet meer weg te denken uit ons groene dorp. Met veel passie voor groen zijn ze van start gegaan met vooral van alles op het gebied van bloemen en planten. Denk aan bloeiende en groene planten voor in huis maar ook alles wat groeit en bloeit voor buiten in de tuin. De daarbij behorende materialen niet te vergeten zoals potten, manden, plantenbakken, potgrond maar ook klein tuingereedschap ontbreekt niet in dit mooie tuincentrum. Er is een geweldig mooie verse bloemenhoek waar je zelf kunt kiezen uit voor verpakte bloemen of een vers kant en klaar boeket maar natuurlijk kunt u de bloemisten ook vragen een boeket naar uw eigen kleur en smaak te maken. Service en vakmanschap staat hoog in het vaandel.

Het is een tuincentrum voor ieder wat wils, want door de jaren heen zijn ze ook groot geworden in woondecoratie. Er zijn vele sfeerkamers in diverse stijlen waar je heel veel inspiratie kunt opdoen en mooie producten kunt kopen voor in huis. Ook een groot assortiment met al kant en klaar mooi verpakte cadeaus is aanwezig. "Dit najaar komen er na onze Plantenbeursactie veel andere acties en activiteiten aan in het Groencentrum. Wat wij willen is de mensen een echte beleving meegeven in ons tuincentrum", zegt Kees Sonneveld, die trots is op wat er is bereikt. "Daarom gaan er veel dingen georganiseerd worden komend seizoen, zoals workshops voor kinderen maar ook voor volwassenen, demo's en inspiratiedagen met tips van de stylisten, een ‘Woonweekend' in de oktober woonmaand en niet te vergeten onze Kerstshow waar ze achter de schermen al druk mee bezig zijn. Ook komt de gezellige koffiehoek weer terug waar de klanten een gratis kopje koffie en thee kunnen drinken."

q  www.groencentrumsonneveld.nl