Een steuntje in de rug, belangrijk bij schulden.
Een steuntje in de rug, belangrijk bij schulden. Foto: 123RF.com

Werken aan je schulden, het kán

gouda • Heb je je schuldhulpverleningstraject afgerond en wil je leren om je eigen ervaring in te zetten?

Na de zomer start een nieuwe gratis training 'Werken met Eigen Ervaring bij Schuldenproblematiek'. Dit is een training van twaalf wekelijkse bijeenkomsten van drie uur. Deze training is voor mensen met ervaring met schulden, bedoeld om iets positiefs te doen met deze ervaringen. KernKracht biedt de training kosteloos aan, de voorwaarde is dat je je als vrijwilliger bij KernKracht in gaat zetten.

Werkervaring

Vrijwilligers krijgen er werkervaring, een leuk team om in samen te werken, begeleiding (intervisie) plús een vrijwilligersvergoeding voor terug. Woon je in de gemeente Gouda, wil je je inzetten om anderen te helpen, open zijn over je ervaring met schulden, kun je goed reflecteren op je eigen proces en ervaringen uit het verleden en wil je deel uitmaken van een groep die elkaar begrijpt, stimuleert en inspireert? Neem dan contact op met Maartje Weeda, mweeda@kernkracht.nl.

Belangrijk voor anderen

In de praktijk blijkt het helemaal niet zo moeilijk om in financiële problemen te komen. Er weer uit klimmen, dat is een uitdaging. Mensen die dat traject succesvol hebben doorlopen, kunnen anderen helpen, die nog vechten...

q www.kernkracht.nl