Automobiliste knalt tegen boom

gouda • De politie kreeg zondagavond 17 juli omstreeks 23.20 uur een melding van een ongeval. Vlak daarvoor had een ongeval plaatsgevonden aan de Burgemeester van Reenensingel. Een automobiliste was door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een boom geklapt. De ambulancedienst heeft het slachtoffer behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk hoe de vrouw de boom 'gemist' kan hebben.


Autobrand in Reeuwijk

reeuwijk • In Gouda zijn we helaas wel gewend dat er met enige regelmaat een auto in brand staat. Maar in Reeuwijk kijkt men er iets meer van op. Dinsdagmorgen 19 juli tegen 01.00 uur was brand ontstaan in een auto aan de Reeuwijksehoutwal. Voorbijgangers hebben de brandweer gebeld om de brand te melden. De brandweer heeft met twee waterstralen het vuur geblust.


Cursussen MEE

gouda • MEE Midden-Holland organiseert voor jongeren van 12 tot 16 jaar oud een ‘Just for me'-cursus. Heb jij een broer(tje)/zus(je) met een beperking? Vind je het misschien moeilijk om daar met vrienden, vriendinnen of anderen over te praten? Dan is het misschien wel iets voor jou.

q  www.meeplus.nl