SPORTwethouder Michiel Bunnik geeft het startschot voor het sportweekend
SPORTwethouder Michiel Bunnik geeft het startschot voor het sportweekend Foto: OnSightMedia

Sporten tijdens het Gouda750 sportweekend

gouda • In het komende weekend kunnen er tijdens het Groot Gouda750 vele sporten beoefend worden in Gouda.

Vanaf vrijdag 17 juni is de Markt in het centrum van de stad vier dagen lang ingericht met een stadsstrand voor GoudaBeach. Maandag 20 juni is het inmiddels beruchte bedrijventoernooi met BBQ. Op zaterdag 18 juni komt Gouda echt overal in beweging: op het land, op en in het water. Aan de Gouda750 Sportestafette doen veel sportaanbieders uit de stad mee met een feestelijke activiteit op de uitgebreide 'sportmenukaart'. Meer informatie op www.Sportpuntgouda.nl.
In de Oosthaven kan men tijdens ‘Gouda Peddelt' je SUP Brevet halen met Nederlands kampioen Joep van Bakel. Dit brevet is s middags al geldig bij de SUPwedstrijd voor de jeugd. De liefhebbers van de Goudse Grachten kunnen een rondje Motte peddelen, waar Gouda ooit is ontstaan.
Je kan zeilen, peddelen, kanoën en suppen tijdens de ‘Langste ZaterWaterdag' die eindigt met het konvooi van verlichte vaartuigen die de stad invaren. Kijk voor meer informatie op www.Gouda750.nl

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Marien Brand van het Programmateam Gouda750: marien@gouda750.nl of via telefoonnummer 06-81462919.