Afbeelding
Foto: 123RF.com

Provincie steunt sportevenementen in de regio

Algemeen

REGIO • De Provincie Zuid-Holland heeft voor het derde jaar op rij een mooie subsidiemogelijkheid voor het stimuleren van bewegen in de openbare ruimte. Team Sportservice Zuid-Holland voert de subsidie uit. Het is een mooie mogelijkheid voor organisaties om een voucher aan te vragen van maximaal vierduizend euro.

“We hopen zo veel mogelijk organisaties op de hoogte te brengen van deze kans”, zegt een woordvoerder van de Provincie Zuid-Holland. “Bewegen is gezond en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen.”

Vouchers aanvragen

Heeft u een leuk idee om de buitenruimte nog beter te benutten of aantrekkelijker te maken voor bewegen- en sport voor verschillende doelgroepen? De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend. Organisaties kunnen vouchers aanvragen van maximaal vierduizend euro. De aanvraagprocedure is laagdrempelig. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen, zorginstellingen, scholen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen.

Mooie evenementen

De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen. Vorig jaar zijn er mooie initiatieven ondersteund, waaronder een playground, jeu de boulesbaan, wandelpaden, duofietsen en mooie evenementen. Heeft u een goed idee voor in uw gemeente? Doe een aanvraag. Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht op de website. De aanvraagtermijn sluit op 15 juni, dus enige snelheid is wel aan te bevelen.