Concordia weet raad

haastrecht • In Theater Concordia is er donderdag 5 mei weer een Repair Café. Iedereen kan tussen 13.30 en 16.00 uur met kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. 

De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals koffiezetapparaten en broodroosters, elektrisch gereedschap, rollators, stepjes en fietsen, radio's en verlichting.

Formulierenfabriek

WelZijn Krimpenerwaard is weer aanwezig met de Formulierenfabriek voor inwoners die wat hulp en ondersteuning wensen bij het invullen van (digitale) formulieren. Zij krijgen de mogelijkheid voor allerlei vragen als toeslagen, kwijtscheldingen, aanmeldingen om naar Formulierenfabriek te komen. Een vrijwilliger zit hier klaar met zijn of haar laptop voor informatie en advies voor uw vragen. Om goed en snel geholpen te worden is het belangrijk om uw DigiD en BSN bij u te hebben. Daarnaast is de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil de inwoners van Haastrecht kennis laten maken met de vereniging of hun verhaal laten doen. Er zijn historische boeken, documenten en/of foto's aanwezig.