Ondeugende Pieter

Heb jij ook zo genoten van het bezoek van de koning? Door zijn bezoek staat Gouda weer op de kaart en weet iedereen dat we het komend halfjaar feest vieren.

Heb je dan helemaal geen kritiek, hoor ik je denken? Natuurlijk wel. Ik vond het jammer dat de koning niet even het woord nam in de Sint Janskerk, al was het maar om de stad te feliciteren. Maar ik heb me laten vertellen dat dit niet volgens protocol is toegestaan bij Koninklijke werkbezoeken.
Dus zat onze vorst als een 'Stille Willie' in de kerk.

Daarom vond ik het een briljante zet van onze burgemeester om op het stadhuis de microfoon onder zijn neus te duwen en geheel tegen het protocol in te vragen: "Wilt u iets zeggen, Majesteit?" Toen kwamen de felicitaties alsnog.
Fantastisch, Pieter!


Rectificatie

gouda • In de column in het Kontakt Goudse Post van 6 april 2022 is kort gerefereerd aan de overname van magazine De Gouda. Wij betreuren in dezen de gedane zinsnede en willen benadrukken dat er een goed partnerschap is met Garro Wiersema en zijn medewerkers.

Directie Kontakt Mediapartners




























































































































































































































































































































































































eugende Pieter

H



Rectificatie

gouda - In de column in Het Kontakt - Goudse Post van 6 april 2022 is kort gerefereerd aan de overname van magazine deGouda. Wij betreuren in dezen de gedane zinsnede en willen benadrukken dat er een goed partnerschap is met Garro Wiersema en zijn medewerkers.

Directie Kontakt Mediapartners