Tempo naar Tussenklasse

regio • Tempo heeft de overgang naar de Tussenklasse van het Nederlandse korfbal te pakken. In een bloedstollende tweede play-off werd met 22-20 gewonnen van Avanti uit Pijnacker. Wat een wedstrijd kreeg het publiek voorgeschoteld. Uiterst sportief. Doelpunten schaars, beide ploegen strak in de verdediging. Tempo was de sterkste in de laatste vijf minuten, twee keer in een wedstrijd. De ploeg bleef vechten en die inzet was uiteindelijk voldoende om de tweede overwinning te pakken. De gebroeders Steenbeek namen de ploeg onder hun vleugels. Rust in de schoten. Niet te verdedigen. Jelle met in totaal 9 treffers. Tom met 6 en zo niet nog meer steals in de verdediging. Er stond 13-13, 14-14, 15-15. En inde slotfase had Avanti zelfs een 19-20 voorsprong. Toch maakt Tempo volgend jaar zijn debuut in de nieuwe klasse. Misschien wel op weg naar nog meer...