BinnenKijken bij Bedrijven geopend

regio • Alle bedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Holland (gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen) kunnen 13 tot en met 18 juni hun deuren openen en potentiële werknemers, stagiaires of werkervaringszoekers ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend.

Projectleider Maya van Es: "Ik ben trots dat we dit al voor de achtste keer organiseren. In eerdere jaren deden vele bedrijven en organisaties mee en waren de bezoekersaantallen hoog. Er zijn mooie ontmoetingen ontstaan en succesvolle matches gemaakt tussen werkzoekenden en werkgevers. Bij BinnenKijken bij Bedrijven kan je als werkzoekende op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf. Elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Werkgevers zien goed wie bij het bedrijf of de functie past. Als je nog wel een baan hebt, is het ook een ideale gelegenheid om je te oriënteren op ander werk.”
Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich registreren. Zij beheren hun eigen bedrijfspagina met bijvoorbeeld vacatures en stageplaatsen. Daar kunnen zij ook aangeven wanneer belangstellenden langs kunnen komen, hoe vaak en hoe lang de deuren geopend zijn.

q www.binnenkijkenbijbedrijven.nl