zaterdag 9 april

Jubileumfeest 40 jaar At va’ani
JUBILEUMFEEST OP ZATERDAG 9 APRIL 2022 Op zaterdag 9 april a.s. viert volksdansgroep At va'ani haar 40-jarig jubileum. Op deze feestelijke dag (aanvang 14:00 uur) zijn er workshops, treedt koor Grand Dessert op, vindt er een gezamenlijke maaltijd plaats en is er 's avonds een bal met live orkest. Houd je van (volks)dansen? Van harte welkom! Plaats: zaal van ISV, Ridder van Catsweg 358, 2804 RS Gouda. Voor meer informatie: bekijk onze website: http://at-vaani.nl/. We hopen vele leden, donateurs, oud-leden en andere (volks)dansliefhebbers te mogen ontmoeten op deze dag! Zegt het voort.

Concert ‘Fire in the Mountain’ in De Theaterbakkerheij
Zaterdagavond 9 april kunt u genieten van een sprankelend concert door 'Stedelijke Harmonie Caecilia' onder leiding van dirigent Mark Beursgens. Tijdens ons concert spelen de emoties tijdens de pandemie en de huidige toestand in de wereld een duidelijke rol. De titel ‘Fire in the Mountain’ betekent dan ook dat er iets aan het broeien is, een voorbode. Dan lijkt er een einde komen aan de pandemie, maar ook dat voorzichtigheid nog wel nodig is: Blijmoedig met een serieuze ondertoon. Het concert is gratis en dé gelegenheid om te vieren dat we weer bijna terug zijn naar normaal. datum: zaterdag 9 april 2022 locatie: De Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, Gouda tijd: 20:00 - 22:00 uur, entree: gratis

zondag 10 april

Concierto de Primavera
De Stichting Goudse Kamermuziekconcerten gaat swingend de lente in met Tango, Milonga en Wals uitgevoerd door het Argentijns Tango Kwartet met Alvaro Rovira Ruiz (8-snarige gitaar), Mirre Valkenburg-(zang) Gerardo Agnese (bandoneon) en Gustava Cabrera (viool). Op zondag 10 april 2022 bent u vanaf 14:45 uur welkom in Sociëteit de Réunie. Kijk voor kaarten en meer informatie op www.gkmc.nl. De Stichting Goudse Kamermuziek Concerten is door particulier initiatief opgericht in 2018. De aanleiding is de restauratie van de bijna 100 jaar oude Blüthner piano vleugel, die gebruikt werd bij kamermuziekconcerten in huiselijke kring. 

maandag 11 april

Spiritueel Café Gouda
Maandagavond 11 april Spiritueel Café Gouda, Spiritueel Café Gouda begint maandagavond 11 april de eerste paranormale avond met het thema: ‘Hooggevoeligheid (HSP)’. Er is deze avond een gastspreker aanwezig: een paragnost / spiritueel schrijver uit Gouda vertelt over dit onderwerp. Er is ook ruimte om jouw eigen ervaring te bespreken. De avond begint om 19.45 uur. Opgave is voor deze avond verplicht. Kaarten kopen kan online via de website www.paranormaalbewust.nl. Bellen mag ook. Het nummer is 06–40791011.

woensdag 13 april

Lezing Die Goude
Lezing Historische Vereniging Die Goude door Tom Hage over dubbeltentoonstelling in Sint Jan en Museum Gouda "Beleef het wonder van Gouda". Tom Hage probeert het wonder te reconstrueren en vragen die erover zijn trachten te beantwoorden.