Voute Bingo: Après-ski met live entertainment

haastrecht • Voor wie dacht dat bingo een 'fout' spel is: het kan altijd een graadje erger. Zaterdag 26 maart om 20.15 uur is er weer een Voute Bingo in Theater Concordia in Haastrecht met live entertainment.

De Voute bingo is een avond vol bingo, lachen, gieren en meedoen met foute hits en Nederlandstalige muziek. Elke keer een ander gezellig thema.

Gekke prijzen

Mooie, leuke, lekkere en gekke prijzen winnen! Rob van Zuijlen draait in eigen persoon aan de balletjes machine en presenteert, Ditmaal met feest Zanger Jan Woudenberg die de avond muzikaal invult! Claudia zorgt met haar bar team voor de bitterballen, biertjes en wijntjes. Het thema van deze bingo is Après-ski, dus trek allemaal je lederhosen of dirndle jurk aan en wie weet win jij een leuke prijs met je outfit. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel leuk. Bij de toegang ticket krijg je een bingo boekje met acht speelronden waarvan 2 keer een kaart voor de superronde. Deze krijg je op de avond zelf aan de entree uitgereikt op vertoon van je ticket. Jan Woudenberg heeft zijn muzikale sporen in onze regio meer dan verdiend. Menig event, feest of kroeg komt in feeststemming als Jan zijn nummers ten gehore brengt van gevoelige plaat, schudden met je billen tot echte kroeg hits. Jan Woudenberg heeft het in zijn repertoire.