Velocitas vergadert

gouda • De algemene ledenvergadering van gymnastiekvereniging Velocitas vindt online plaats op dinsdag 22 maart. Onder andere op de agenda: het jaarverslag 2021, de contributie, het HR en een statutenwijziging, om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WBTR. Alle leden zijn welkom via www.velocitasgouda.nl.

Bridgers gaan los

gouda • Bridgekring Ons Genoegen organiseert zaterdag 26 maart haar jaarlijkse Halve Marathon. Dit keer staat de drive ook in het teken van Gouda 750. De eerste zitting van 24 spellen start om 10.00 uur; na de lunch (inbegrepen in het inschrijfgeld) wordt een tweede zitting van 24 spellen gespeeld. De uitslag is rond 17.00 uur. Het inschrijfgeld is 50 euro per paar, inclusief lunch. Er kunnen maximaal 50 paren meedoen. Locatie is Biljart en Bridgecentrum De Hoog aan de Nieuwe Gouwe O.Z. 11b.

Excelsior bijeen aan het Kale Jonkerpad

gouda • Het bestuur van GRTC Excelsior nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledevergadering (ALV) op maandag 28 maart. Een must dat iedereen erbij is, zegt men. 'Wij vinden het belangrijk de leden te betrekken bij de vereniging om verantwoording af te leggen over 2021, de uitdagingen van de vereniging te bespreken en te besluiten over plannen/ideeën voor 2022. De locatie is gelukkig weer het clubhuis aan het Kale Jonkerpad 3 te Gouda. We starten om 19.30 uur'.