Vrouwenkoor zoekt nieuwe stemmen

haastrecht • Voor koren had de coronaperiode een grote impact. Ook het Haastrechtse vrouwenkoor Vita Nova heeft een zware tijd achter de rug. Er worden nieuwe leden gezocht. 

Het was een moeilijke periode, de twee jaar waarin corona op alles een stempel drukte en veel onmogelijk maakte. "Helaas heeft een aantal leden tijdens de coronacrisis besloten te stoppen bij ons koor", zegt Marion Lammers namens Vita Nova. "Dat komt vooral doordat er tijdens de afgelopen twee jaar nauwelijks kon worden gerepeteerd. We hebben dringend behoefte aan nieuwe stemmen."

Zang en gezelligheid

Vrouwenkoor Vita Nova is vooral, zeggen Marion Lammers en haar collega bestuurder Emmy van Vliet, behoefte aan (mezzo)sopranen. "Dat is de sectie in het koor die het hardst is getroffen. We doen er alles aan om leden enthousiast te maken.  We zijn sinds kort weer wekelijks aan het repeteren in de Hervormde kerk. dat doen we elke woensdag vanaf 20.00 uur."

Naast zingen is ook de gezelligheid belangrijk. Het is dus een goed idee voor iedereen die denkt behoorlijk te kunnen zingen, om vrijblijvend een kijkje te nemen op de woensdagavond. Wel even bellen (06 48132054) of mailen (marionlammers@live.nl) om af te spreken.