Eindexamenexpositie Havo 5 en Lyceum 6

gouda • Van 10 maart tot en met 13 april laten meer dan 50 leerlingen van Havo 5 en Lyceum 6 hun werkstukken aan een groter publiek zien door middel van de eindexamenexpositie in Cultuurhuis de Garenspinnerij.

Dit jaar hebben de leerlingen gewerkt met het thema ‘Grens’. Vanuit dit thema zijn ze hun eigen zoektocht begonnen naar een verbeelding hiervan. Dit heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan invalshoeken, materialen en technieken. De expositie geeft een zeer gevarieerd beeld van de talenten van deze leerlingen. We willen u van harte uitnodigen aanwezig te zijn op de openingsavond van de Eindexamenexpositie op donderdag 10 maart van 19.30-21.00 uur.

Films

Tijdens deze avond zullen tussen 20:00 uur en 21:00 uur twee zelfgemaakte films worden vertoond in de theaterzaal van de Garenspinnerij die gemaakt zijn voor het Profielwerkstuk van de volgende leerlingen: Old Lady's Letters - een film van Josephine Cuperus en Maria de Jong The Art of Change - een film van Ingrid Hekking en Rebekka van der Zwan We zien met elkaar uit naar een mooie avond! Cultuurhuis Garenspinnerij Turfsingel 34, Gouda P.s. De werkstukken zijn nog tot 13 april in de Garenspinnerij te bewonderen.