Sjane-Marie Koppers.
Sjane-Marie Koppers. Foto: pr

Gouda Positief bewijst dat lokale partijen ertoe doen!

Gouda Positief is de grootste lokale partij van Gouda. Een Goudse partij met bestuurservaring; we hebben waargemaakt wat we hebben beloofd! Wij zijn een partij voor praktische oplossingen: we willen positief met elkaar omgaan, de financiën en economie op orde, veiligheid voor iedereen, veel meer woningen (ombouwen kantoren), een bereikbare en leefbare stad.

Wij vinden lokaal bestuur en politiek enorm belangrijk. Wij weten als geen ander wat speelt. Wij maken per wijk (en dus ook de binnenstad) een plan van aanpak om daarmee met de burger in gesprek te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de Van Loon-locatie, waarin niet goed overlegd is met de bewoners. Dat willen wij tegengaan.

Wij willen een nog beter beeld van wat er speelt bij de burgers, waar de specifieke pijnpunten liggen en hoe we dat kunnen oplossen. Volgens Koppers heeft iedereen wat bij te dragen in de maatschappij. Daarom is een stem op Gouda Positief als lokale partij van groot belang.

De lokale lasten moeten met 50 procent gaan dalen. Dat kan door de OZB en de rioollasten te verlagen. Dat eerste lukte toen we in het college van 2014-2018 zaten. Toen wisten we de OZB met twee miljoen te verlagen.

Ook de hondenbelasting moet worden afgeschaft. We maken ons druk over de vraag hoe we Gouda levendig houden. Daarom willen we duidelijkheid voor ondernemers en moeten we af van al die vele, onduidelijke regels voor bedrijven.

We willen in de komende vier jaar veel actief zijn op onze socials en op onze website. Onze kiezer heeft het recht om goed geïnformeerd te blijven over wat er speelt binnen de partij en gemeente. Wij gaan voor betere tijden voor iedereen in Gouda. Doe met ons mee en stem op lijst 6. Gouda Positief bewijst dat lokale partijen ertoe doen!








Sjane-Marie Koppers

Lijsttrekker van Gouda Positief