Martijn van der Wind
Martijn van der Wind Foto:

Ik vind het belangrijk om tussen de mensen in te staan

Gouwenaar, zo voel ik me sinds 1998 toen ik in Gouda kwam wonen. Ons eerste huis stond in Korte Akkeren, het volgende in Plaswijck. Twee jaar geleden verhuisden we naar Westergouwe. Samen met mijn vrouw en onze twee kinderen woon ik daar met veel plezier.

Gouda is een stad met een rijke historie die verder reikt dan de monumentale binnenstad. Het is een stad van vrijheid en tolerantie, daar voel ik me thuis. Het sluit aan bij dat waar CDA Gouda voor staat: zij aan zij, voor een Gouda dat we door willen geven.

Mijn werkplek staat midden in de stad, in één van de oudste panden van Gouda. Ik ben ondernemer en werk als communicatiestrateeg en woordvoerder. Oprecht luisteren, inleven en de ander proberen te begrijpen, zijn de basis van verbinding en effectieve communicatie. Ook in de politiek wil ik van daaruit werken. 

Gouda zijn we samen; heel divers, met uiteenlopende overtuigingen en belangen. Samen geven we Gouda kleur. De afgelopen jaren heb ik me als raadslid ingezet voor onze mooie stad. Dat wil ik graag blijven doen. Ik vind het belangrijk dat de gemeente mensen opzoekt, gelijkwaardig behandelt, zorgt voor een stad die schoon, heel en veilig is, de waarde van sport inziet en het mogelijk maakt dat iedereen kan sporten, zorgt voor voldoende woningen en banen voor Gouwenaars en hun kinderen.

We moeten niet te veel in het Huis van de Stad zitten. Ik vind het belangrijk om tussen de mensen in te staan. Horen, luisteren, voelen en meemaken wat er leeft. Spreek me gerust aan op straat. Of kom eens langs in Westergouwe voor een gesprek aan de keukentafel, op de vlonder aan het water of tijdens een wandeling. Dan laat ik ondertussen de veelzijdigheid van Westergouwe met veel plezier zien.








Martijn van der Wind

Fractievoorzitter CDA Gouda