Vakkundig advies van Arjan Versteeg van Woonhuys Gouda
Vakkundig advies van Arjan Versteeg van Woonhuys Gouda Foto: Marianka Peters

Het Woonhuys trakteert op romantiek

gouda • Het verplicht binnen zitten tijdens de loclkdown heeft ook wel weer zijn voordelen gehad. U had bijvoorbeeld plannen kunnen maken om de boel in huis een facelift te geven, Juist het voorjaar  is hiervoor de ideale gelegenheid, 

Arjan  Versteeg van het Woonhuys Gouda uit de Zeugstraat heeft de coronaperiode niet stilgezeten. Sterker nog.,hij heeft het interieur van de gezellige woonwinkel gerestyled,. Het Woonhuys viert bovendien zijn vijfjarig bestaan en dat wiordt met hele originele acties gevierd. "iedere klant krijgt van ons een high tea aangeboden bij onze buren, het Hofje van Jongkind," vertelt Arjan enthousiast, "Klanten die vanaf circa vijfduiizend euro besteden, maken zelfs kans op een romantische overnachting in het  Hotel Weeshuis."

Vijf jaar geleden begon Arjan aan zijn zelfstandig avontuur, "Na 22 bedrijfsleider in een woonwinkel te zijn geweest, denk je alles wel te weten, maar daar kom je wel snel van terug. Je loopt tegen heel andere zaken aan. ik hoop dat mijn klanten me nogmaals vijf jaar gunnen, dan kunnen we opnieuw een feestje vieren.'

Trend

De stoere industriële trend met natuurlijke materialen is vooralsnog een blijvertje, "Wel zijn de visgraat gelegde vloeren in hout of PVC weer helemaal terug, evenals de houten jalouziën." In de sfeervol ingerichte winkel vindt u een zeer brede collectie behang, vloeren, gordijnen, buitenzonwering en raamdecoratie. Bovendien kunt u rekenen op een vakkundig advies.

Kom daarom gerust eens langs en overtuig uzelf van hetgeen Woonhuys Gouda te bieden heeft. U vindt de woonwinkel aan de Zeugstraat 36.

q woonhuysgouda.nl