Hollandsche IJssel wordt gebaggerd

gouda • De Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ) wordt in etappes gebaggerd. De werkzaamheden verlopen zeer voorspoedig, waardoor eerder gestart wordt met het baggeren tussen Oudewater en Hekendorp. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op de digitale informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdag 8 maart om 20.00 uur.

De baggerwerkzaamheden aan de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel worden uitgevoerd door J.P. Schilder B.V. Dit gebeurt in opdracht van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Tijdens de digitale informatieavond worden aanwonenden bijgepraat over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden. Aanmelden kan via baggerenGHIJ@hdsr.nl


Leesgroep literatuur

reeuwijk • Altijd al graag willen deelnemen in een leesgroep literatuur? Ga dan vrijblijvend naar de voorlichtingsbijeenkomst die door de landelijke Stichting Senia (www.senia.nl) wordt georganiseerd op zaterdag 19 maart om 14.30 uur in ’t Reeuwijks Wijnhuis, Miereakker 2 te Reeuwijk. Streven is om zowel een groep op te starten die overdag bij elkaar komt als een groep die voorkeur heeft voor een avond of het weekend. De organisatie wil graag weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen, dus graag voor 16 maart aanmelden via info@senia.nl..


Kijk op leefregels

gouda • Het Leerhuis van de RK Parochie Sint Jan de Doper organiseert een avond rond de leefregels van Augustinus, Benedictus, Franciscus, Ignatius en Dominicus. Het zijn de spirituele grootmeesters van de leefregels. Paul van Geest neemt zijn gehoor mee in de wereld van de leefregels met een bijzondere aandacht voor de leefregels van Augustinus. De bijeenkomst is woensdag 9 maart (20.00 uur) aan de A.P. van Neslaan 50 in Boskoop. Aanmelden: leerhuis@sintjandd.nl.