Jeugd RFC doet goede zaken en let's play darts!

gouda • De oudere jeugd van RFC Gouda heeft afgelopen weekend zeer goede zaken gedaan. De jonge rugbyers pakten alle punten.

Dat de jeugd de toekomst heeft, dat is natuurlijk bekend. Maar dat de jongelingen daar zelf ook wel wat in lijken te zien, dat stemt extra hoopvol. De Cubs (Under 14) wonnen van een Cluster Breda/Tovaal, de Junioren (U16) wonnen heel knap van grootmacht Hilversum en de Colts (U18) wonnen in Arnhem van een Gelders Cluster. Altijd leuk als alle drie de competitie spelende teams winnen.

Open Darts

Beide seniorenteams waren dit weekend vrij, sommige wedstrijden werden vanwege het weer en corona afgelast. Aanstaand weekend spelen (op zaterdagochtend) de Turfjes & Benjamins thuis en, niet onbelangrijk, vanaf 1900 uur is het jaarlijkse Open Darts Toernooi. Ooit begonnen als een eenmalige avondvulling, maar inmiddels een serieuze aangelegenheid. de grote vraag intern is: 'Wie o wie wordt de opvolg(st)er van 'Queen of Darts' Anouk Slootjes?' En wie weet loopt er nog wel veel meer talent rond waaraan RFC Gouda en de rest van Nederland ooit veel plezier zal beleven? Zondag is er geen seniorenprogramma in verband met de voorjaarsvakantie. Maar daarna gaan ze weer helemaal los.