OVERSCHRIJDEND GEDRAG

Zou ik die ict-specialist binnen ons bedrijf nog wel een kanjer mogen noemen en hem spontaan een zoen geven op zijn wang, nadat hij mijn computer weer eens gered heeft, als ik iets in mijn kippendrift heb weggegooid, dat absoluut niet weggegooid had mogen worden. Of moet ik nu ook op mijn tellen gaan passen?

De geest is uit de fles. Uit alle hoeken en gaten komen nu meldingen van grensoverschrijdend gedrag, dat echt niet toelaatbaar is. En het komt in alle lagen van de bevolking voor. Ik zal wel een oud wijf genoemd worden, maar ik zit me rot te piekeren wat er nu leuk is om iemand een 'dickpic' te sturen. Wat bezielt je dan? Een spelletje wie heeft de grootste of is het gewoon een schreeuw om aandacht? Ik weet niet hoe jij daarover denkt, maar ik vind dat tamelijk ontoelaatbaar. 

De wereld staat volledig op z'n kop. Van de entertainment- en sportwereld tot aan de politiek lijkt iedereen gek geworden te zijn. Beschuldigingen vliegen over tafel bij talkshows en iemand wordt bij voorbaat al publiekelijk veroordeeld. Je zult maar een BN'er zijn en trots zijn op die geuzennaam. Dat kan heel snel veranderen, hebben we wel gemerkt.

Tot overmaat van ramp gaan BN'ers zich nu ook inzetten in ziekenhuizen. Doel is dat er meer mensen kiezen voor een toekomst in de zorg. Een gevalletje van 'bad timing', zullen we maar zeggen. Ja, je kijkt nu toch anders naar BN'ers. Je zult maar opgezadeld worden met Philippe Geubels naast je bed. In het kader van meer handen aan het bed. Ja ja, maar dan wel handen thuis!

Marianka Peters


Status Quo Forever

gouda • Status Quo, wie kent de Britse band niet? Met meer dan 60 hits in het Verenigd Koningkrijg is Status Quo één van de meest succesvolle Brite rockbands. Maar liefst 22 singles bereikten de top 10. De show van tributeband Status Quo Forever op vrijdag 25 februari in de Theaterbakkerheij is een eerbetoon aan deze legendarische band met hun stijl van weinig akkoorden, goede teksten en stevig ritme. Twee uur vuurwerk.