Mariët en Anna houden van kleur.
Mariët en Anna houden van kleur. Foto: Astrid den Haan

Mariët en Anna dromen van groene werkvloer

gouda • Vrouwelijk, groene roots, ondernemend. Dat hebben deze twee Goudse ondernemers gemeen. Beiden begonnen ze hun eigen bedrijf in de lockdown. En nu, hopelijk aan het eind van de pandemie, durven ze hardop te praten over hun droom van een groenere werkvloer.

De ene met bloemen, de ander met planten. De ene van oorsprong uit Reeuwijk, de ander uit Rijswijk, maar beide volkomen verliefd op Gouda.

Samen project doen

Er zit 250 meter tussen hun winkels in de Hoogstraat en Zeugstraat, maar meer dan toevallig vonden ze elkaar voor het eerst in Nederlands grootste groencentrum in Aalsmeer. Mariët sprak het uit, terwijl Anna er over nadacht: ‘In 2022 gaan we samen een project doen!’

Waanzinnig creatief

Flossy en Dromen van Groen bundelen hun krachten in het voorjaar van 2022. Waar Mariët van Eijk zich voornamelijk richt op waanzinnig creatieve en kleurrijke (zijden) boeketten met daarbij haar gewaagde stylingprojecten, is Anna Green (what’s in a name?) met name bezig met planten. Bijzondere planten, grote planten, specials, en ontwerp van binnen- en buitenruimtes. En juist die combinatie wordt ‘Flossy x Dromen’.

Prettig en inspirerend

Aangezien er veel tijd op het werk wordt doorgebracht, is een prettige en inspirerende werkomgeving een must. Mariët en Anna komen dan ook graag langs om kennis te maken en gezamenlijk de mogelijkheden voor een bedrijf te bekijken. Tien tegen een dat er mooie plannen uit voortkomen, die de ondernemer zelf, het personeel en de eventuele klanten in de juiste stemming brengen om goede zaken te doen.

q www.flossy.nl

q www.dromenvangroen.nl