Belastingservice helpt ouderen

gouda • Het is tijd om aangifte te doen van inkomstenbelasting 2021. De invullers van de Belastingservice Ouderen Gouda BOG staan open voor vragen.

Zij kunnen assisteren bij het doen van de aangifte op de eigen computer of met gegevens en een machtiging van de aanvrager die verzorgen op hun eigen computer. Daartoe sluit de aanvrager een overeenkomst. Men blijft zelf verantwoordelijk voor de verstrekte gegevens. De belastinginvuller waarborgt een afdoende bescherming van die gegevens. Wie de hulp van de Belastingservice wil aanvragen, kan in eerste instantie informatie vinden op boggouda.nl. Op de website staan alle hulpverleners met telefoonnummers en postcode. Er kan kunt rechtstreeks contact worden gezocht met een invuller in de eigen omgeving. Of anders bestuurslid Cees Leenheer bellen voor een verwijzing. Zijn nummer is 0182 524839. De BOG-leden helpen oudere inwoners van Gouda graag. Niet alleen bij de inkomstenbelasting, maar ook bij de aanvraag toeslagen als ze daar recht op hebben.


Help je puber online

gouda • Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert donderdag 10 maart het gratis webinar 'Zo help je je puber als die niet lekker in zijn vel zit'. Aanmelden kan via de website: www.cjghm.nl.