KNNV: winterse natuur

gouda • De meeste mensen kunnen nie wachten tot de zomer terug is. Lekker in de zon op een terras, heerlijk. Anderen zweren bij de winter. Ook leuk.

In het infocentrum aan het Heempad is op zondag 6 februari van 13.30 tot 16.00 uur gelegenheid om kennis te maken met de natuur in de winter. En die is een stuk interessanter dan hij zo op het eerste oog zou lijken. Om 14.00 uur is er een wandeling op het Heempad en gaan deelnemers op ontdekkingstocht. Binnen kunt u van alles ontdekken aan mossen, korstmossen, katjes en knoppen. Ook is er een tuinambassadeur aanwezig die advies kan geven over knotten. Want dat is een vak apart, zo zal de uitleg van de expert duidelijk maken.

KNNV

Het infocentrum is gelegen aan de Ridder van Catsweg achter de Prinses Marianne flat ter hoogte van nr 321. De middag wordt georganiseerd door de KNNV, natuurvereniging in Gouda. Bij de kraam van de KNNV zijn zoekkaarten en minigidsjes te koop. Iedereen is welkom, ook kinderen onder begeleiding, en de toegang is gratis. Wie meer wil weten over deze leuke bijeenkomst kan bellen: 0182 531615.