Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners


goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. Special voor deze gelegenheid verschijnt Het Kontakt - Goudse Post vandaag -eenmalig- op een iets andere papiersoort. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze drukker, Janssen/Pers Rotatiedruk.

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt Mediapartners


Mis op A12 en A20

regio • Een vrachtwagen schoot maandagmiddag bij Woerden door de vangrail op de A12 en belandde onderaan het talud op zijn kant. Waardoor de truck van de weg vloog is niet bekend, maar de bestuurder moest met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook op de A20 bij Moordrecht gebeurden die middag twee ongelukken. Al met al een drukke middag voor de dienstdoende hulpverleners.