Dodelijk ongeval in Lekkerkerk

lekkerkerk • Op de CG Roosweg-N210 in Lekkerkerk vond zaterdagmiddag een ongeval plaats, waarbij de bestuurder van één van de betrokken voertuigen om het leven is gekomen.

Het ongeval gebeurde vlak na 13.00 uur. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit.
Twee auto’s botsten frontaal op elkaar, waarna één van de voertuigen in het water terechtkwam. De andere auto kwam in de berm tot stilstand. Ondanks de inspanning van de hulpdiensten overleed één van de betrokkenen aan zijn verwondingen. Dit zou een man uit Zoetermeer zijn, meldden diverse media afgelopen weekend. Hij zou de man/vader zijn van een vrouw en zoon die zaterdag dood werden aangetroffen in een woning te Zoetermeer.
De andere automobilist werd per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd gedurende de afhandeling van de aanrijding en onderzoek afgesloten.


Vrouw overleden na aanvaring op Lek

regio • Op de Lek nabij Lopik is vrijdagavond een pleziervaartuig gezonken na een aanvaring met een binnenvaartschip. Een 35-jarige vrouw uit Veenendaal, die na de aanvaring als vermist werd opgegeven, werd een dag later dood aangetroffen. 

Het vaartuig waarop de vrouw en haar gezin zich bevonden werd overvaren door een binnenvaartschip. De andere opvarenden van het bootje, naar verluidt vier personen, konden zich in veiligheid brengen. Enkele van hen raakten lichtgewond.


Auto belandt in berm

stolwijk • Op de Schoonhovenseweg/N207 bij Stolwijk vond zaterdagmorgen rond 2.20 uur een eenzijdig ongeval plaats. Een automobilist raakte van de weg, waar het voertuig in botsing kwam met een boom en een bord om vervolgens in de berm tot stilstand te komen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst nagekeken.