De Zwerver zet sterk MZC’11 opzij

kinderdijk • Er staat sinds de winterstop geen maat op de Zwerver. De Kinderdijkers zitten al een paar maanden in een uiterst prettige flow en rijgen de een na de andere tegenstander aan het spit. Zaterdagmiddag was MZC'11 aan de beurt. Met een 3-1 nederlaag verlieten de Zeeuwen sportpark De Schans. Het duel leek voor De Zwerver met een valse start leek te beginnen omdat MZC al in de tweede minuut een strafschop kreeg toegewezen. De inzet vloog over het Kinderdijkse doel. Vervolgens ontwikkelde zich een open wedstrijd vol actie en een hoofdrol voor De Zwerver-aanvaller Glenn Weijts die halverwege de eerste helft de 1-0 voor zijn rekening nam na op maat bediend te zijn door Robert Kuijpers. Vrij snel daarna zorgde Dennis Bot voor de 2-0. Na de pauze speelde De Zwerver wat teruggetrokken, in de hoop om de aandringende Zeeuwen met een counter te verrassen. Die aanpak werkte uitstekend. Opnieuw Glenn Weijts toonde zich doeltreffend: 3-0. MZC scoorde nog voor de statistieken. De Zwerver plaatste zich voor de tweede ronde, waarin men het dinsdagavond op gaat nemen tegen FC Breukelen.